Tricon Bouw

Turnkey

Bedrijfspanden zijn door de jaren heen onderhevig geweest aan diverse modes. We hebben al heel wat smaken en kleuren voorbij zien komen. Tegenwoordig is het vooral zilver en antraciet wat de klok slaat. De meeste ondernemingen, die zich exclusief bezig houden met de bouw van bedrijfspanden, verzorgen alleen de bovenbouw van het pand: de staalconstructie en beplating. Wij kunnen het project compleet aannemen, inclusief bouwaanvraag en architectuur. Wanneer een ondernemer nieuwe huisvesting zoekt, wil hij geen omkijken hebben naar alle rompslomp die hier bij komt kijken. Als aannemer regelen wij het gehele traject, terwijl de ondernemer zich op zijn eigen bedrijfsactiviteiten kan concentreren. Want die gaan ondertussen gewoon door! Natuurlijk is het ook mogelijk om uitsluitend het casco op te leveren en zelf de afbouw te verzorgen.

Efficiency

De beste manier om faalkosten en tijdsverlies tegen te gaan en het kwaliteitsrendement te verhogen is te zorgen dat disciplines goed op elkaar aansluiten en niet hinderlijk voor de voeten lopen. Wij coördineren de communicatie tussen de verschillende bedrijven die aan één project werkten. Onze uitvoerder zorgt voor supervisie. Door de organisatie in één en dezelfde hand te houden kunnen we misverstanden tegengaan, de communicatie tussen de verschillende disciplines verbeteren en de kosten aanzienlijk verlagen. Wij houden de bouwcoördinatie strak en de eigen organisatie zo plat mogelijk, waardoor we grote efficiencyslagen kunnen maken. Ook heeft de opdrachtgever maar één aanspreekpunt voor al zijn vragen, zodat hij zich niet telkens hoeft af te vragen bij wie hij nu weer moet zijn.

Duurzaam en kwaliteit

Tricon Bouw werkt heel bewust met producenten van A-merken en duurzame producten. We willen het liefst een zo duurzaam mogelijk pand neerzetten en geen standaard- of inwisselbaar gebouw. Gelukkig willen ook steeds meer opdrachtgevers dat. Een onderscheidend bedrijfspand werkt als een visitekaartje. Omdat we, indien gewenst, ook de architectuur verzorgen, kunnen we met een slim ontwerp de kosten op meerdere punten drukken en een gebouw met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding neerzetten. Op die manier kunnen we met duurzame en creatieve oplossingen, zonder exorbitante kosten, toch een pand het nodige karakter meegeven. Vanzelfsprekend hebben we ook steeds vaker te maken met het Design & Build systeem. Dan krijgen we door architecten of adviesbureaus een idee aangereikt dat we verder uitwerken. Precies zoals we het graag hebben: design en constructie in één en dezelfde hand.